Групови поръчки от tenniswarehouse-europe.com и tennis-point.com

ThePunisher

Administrator
Екип
Отварям една тема за групови поръчки от двата най-големи световни сайта за тенис екипировка tenniswarehouse-europe.com и tennis-point.com Почти постоянно има страхотни промоции на топки, ракети, маратонки, сакове и друга тенис екипировка, както и комбинирани оферти, ако се съчетаят артикули. Идеята е да се спести от доставка и да се хванат допълнителни % надолу.

Tenniswarehouse-europe.com имат безплатна доставка в рамките на 4-6 работни дни до адрес в България за поръчки над 99 евро.

Global.tennis-point.com имат безплатна доставка в рамките на 5-7 работни до адрес в България за поръчки над 150 евро.

Идеята е следната: Ако имате интерес към определен артикул - пускате коментар, че ще пазарувате от дадения онлайн магазин. Ако друг също възнамерява да купува скоро - свързвате се под темата с него или на ЛС и се разбирате. Поръчката трябва да е над лимита им за безплатна доставка + бонус ако хванете % при комбиниране на артикулите. При възникнали въпроси - питайте смело!

Този номер с @kiro го правим редовно и хващаме страшни промоции. За пример давам метални кенове с 4 бр. топки Dunlop ATP на 13-14 лв. кутията понякога, тенис сакове (Wilson, Head или Babolat) на 70-80 лв., кордажи с 30-40% отстъпки, тенис ракети които ги няма в България или се появяват по 1-2 бр. на няколко месеца. Изобщо конкуренция почти нямат нашите магазини с тези гиганти :cool:
 

ThePunisher

Administrator
Екип
Подготвям поръчка от Tenniswarehouse-europe.com за около 100 евро идните дни. Имат страхотни промоции в момента. Ако някой иска да се включи, за да спестим от доставката и е възможно да ни пуснат още малко дискаунт да ми пише на ЛС или като коментар в темата. Доставката е 5-7 работни дни.
 

Горе