Какви покривни грипове използвате ?

kiro

Member
На мен любимите са ми Head extrem soft. Продават се на цена от около 13-14лв за 3броя. Дават ми най добро чувство и сцепление!
head-xtreme-soft_4.jpg
Преди няколко месеца си направих експеримент да сменя с по евтини ( китайски ) грипчета. Останах приятно изненадан, понеже играя предимно на клей много бързо се зацапват и почва ракетата да ми се плъзга. Та въпросните ( китайски ) издържат малко по- малко от Head но пък цената им е около 1.5лв. за бройка в сравнение с 4,7лв на бройка. Също така има и кордажи, аз не смея да ги пробвам но познавам няколко треньора ,който играят с тях . Ролон от 200м е 80лв o_O . Страх ме е да пробвам защото имам проблем с лакътя.
Ако някой реши да пробва препоръчвам: Pros PRO P.G 1 , може да се купят 30 или 60 бр.
Ето и линк за сайта: https://www.tennisprobg.com/20125-gripove

pros-pro-pg-1-60-box-black.jpg

 

ThePunisher

Administrator
Екип
Опитах доста модели, но мен най-добре ми пасват overgrip-ове на Wilson белите. Най-удобни ги усещам, докато при другите модели има един гланц, при който ми се хлъзка леко ръката. Около 4-5 лв. са за брой. Има ги в кутийка или на единична бройка.

Китайските също не са лоши, но за 2-3 игри заминават. Ако не ви правят проблеми са супер решение.
overgrip-wilson.jpgovergrip-wilson-3.jpg
 

TheClasher

New member
И аз играя със същия. Единстевно модела на Roland Garros е малко по-добър но цветът е специфичен.
Нещо интересно по отношение на белия грип на Wilson Pro Comfort има разлика в сцеплението ако е на 3 pack, 12 pack, 30 pack и 50 pack. Само тези които са пакетирани в 3 Pack издържат повече от другите....
 

Горе