Какви топки за тенис на корт си купувате и играете

ThePunisher

Administrator
Екип
Играем предимно с WILSON TOUR PREMIER или Dunlop ATP. Според мен това са двете марки топки, които най-много време си запазват качествата. Ако кутията е от 4 топки спокойно се играе 6-7 пъти на клей и 4-5 пъти на хард. Имам добри впечатления и от HEAD TOUR. Моят съвет и винаги да ги купувате оригинални и да се избягват онлайн магазини със съмнително ниски цени, защото има голяма вероятност да са ментетата или съхранявани лошо.
 

kiro

Member
Аз напоследък играя с Hed Pro. Въобще не са лоши а цената им е ТОП. Спокойно изкарват колкото Wilson Tour 6-7 игри на клей.
Купувам ги от Декатлон, 2кутики с по 4топки са 21лв.

 

nadal-fan

Member
Определено най-добрата топка според мен е DUNLOP ATP синята кутийка. На четвърти мач стои рошава и твърда на бетон:p
:D
 

TheClasher

New member
За мен най-добрите топки са тези от Метален Кен. Последно време само Babolat и Dunlop продъжлават да продават такива топки. Ако купувате кашон топки, особено в Пластмасов Кен, трябва да ги изиграете до 6М защото има случаи в които след отваряне няма въздух в кена... Не казвам че топките в пластмасов кен са лоши просто издържат по-малко време :(
 

TheClasher

New member
По отношение на това от къде е най-изгодно са се купуват - Global Tennis Point или Tennis Warehouse Europe пускат промоции на топки и грипове от време на време. Аз лично купих кашон с топки от метален кен за 12лв бройката и бял грип на Wilson Pro Comfort за 2.50 :)
 

Горе