Кои сме ние

ThePunisher

Administrator
Екип
TennisArena.bg е българският форум за тенис на корт и ракетни спортове. Целта му е да допринесе за развитието на аматьорския тенис и като цяло на любителския спорт в България. Форумът е създаден и се поддържа “от фенове за фенове”, а основната му мисия е да помага на начинаещите играчи по-лесно да се ориентират в света на тениса, а на напредналите - да разменят полезна информация.

Нуждата от информация не беше единственият ни мотив. Всъщност, основният бяха хората и любовта към спорта. Ние се водим от мисията да информираме по възможно най-достоверния начин за по-добрите практики в тениса.

Убедени сме, че хората интересуващи се и практикуващи тенис имат желание и нужда да споделят своите проблеми, въпроси и постижения с другите. Във форума ще намерите множество теми в помощ на намиране на спаринг партньори и избор на най-добър тенис корт, треньори и инструктори за подобряване на нивото, тенис упражнения и тренировки, ревюта и дискусии на екипировка, анализи, анкети и още много от света на аматьорския и професионален тенис.
 

Горе