ThePunisher

Administrator
Екип
Страхотен нов епизод от подкаста на Tennis Café - AO 23, българската следа и новини “от кухнята”

https://soundcloud.com/tenniskafe%2Fpodkastt-tennis-caf-ao-23
"Малко променен, но със същата страст към играта и всичко около нея. Всяка седмица водещите Емил Евтимов и Борислав Орлинов ще коментират и анализират актуалните новини, ще говорят с интересни гости и ще търсят добавената стойност на темите, които ви вълнуват.

В този епизод специален гост ни е Пресиян Коев – треньорът, който беше в Мелбърн с българските момичета и момчета, които оставиха страхотно впечатление. Той разказа защо очакванията му към следващото поколение български тенисисти е високо, но и какво още трябва да се направи.

Говорим си още за Australian Open 2023 – Новак Джокович, Арина Сабаленка, Григор Димитров, приятните и неприятните изненади в турнира и какво предстои в календара.", казват от www.tenniskafe.com
 

ThePunisher

Administrator
Екип
Новият епизод на подкаста на Tennis Café с гост Гери Топалова ;)

В началото на годината Гери Топалова игра срещу Мария Сакари, Елизе Мертенс и Стефанос Циципас. Беше в един отбор с Григор Димитров в Австралия и разказа всичко от United Cup. После беше в Турция в един ужасен за страната момент, така че определено имаше какво да разкаже.

https://soundcloud.com/tenniskafe%2Fpodkastt-tennis-caf-s-gost
 

Горе